#mipakskettesek Ismerje meg közelebbről a projekten dolgozó szakembereket!
Létesítési engedélyezés közérthetően Tudjon meg többet a két új blokkról és a projekt eddigi legnagyobb mérföldkövéről!
Instruktor leszek a Paks II.-nél! A két új atomerőművi blokk építése korunk legnagyobb hazai beruházása. A Paks II. Zrt. az engedélyezési szakaszból hamarosan a létesítési ciklusba lép, amely az üzemeltetésre való felkészülés ideje is egyben. Az üzemeltető személyzetet a szakterület-instruktorok fogják kiképezni.
Együtt a klímavédelemért! A klímaváltozás megállításáért folytatott küzdelemben az atomerőműveket nem lehet nélkülözni.
A felvonulási épületek létesítése A felvonulási területként, illetve az angol elnevezésből (Construction Erection Base) származó betűszóval CEB-ként emlegetett területen több mint 110 létesítmény megépítésére lesz szükség a Paks II. beruházás során.
A projekt háttere Paks II. története röviden

10 érv Paks II. mellett

A két új blokk létesítéséért felelős társaság az előző évekhez hasonlóan idén is több karitatív akcióhoz csatlakozott.
2021.11.30.
A V4-ek üdvözlik az EB tudományos szolgálatának állásfoglalását, miszerint az atomenergia az uniós környezetvédelmi előírásokkal teljes összhangban biztonságos technológia.
2021.11.18.
Európa-szerte egyre több ország ismeri fel, hogy a zavartalan, klímabarát, megfizethető árú áramellátás érdekében szükség van az atomenergiára.
2021.11.18.
Újabb jelentős engedélykérelmet nyújtott be a Paks II. Zrt. – hangzott el az Országgyűlés Fenntartható fejlődés bizottsága ülésén.
2021.11.16.