Hol Budapesten, a Polaris Csillagvizsgálóban, hol Pakson, az Ürge-mezőn figyeli az égitesteket Szulovszky András. A Létesítési Osztály vezető szakértője amatőr csillagászként nemcsak abban leli örömét, ha maga vizsgálja a bolygókat, gyakorta hív másokat is az égboltot kutatni, mert küldetésének tekinti az ismeretterjesztést is.
2021.11.8.
Budapest, sőt a spanyolországi Valencia is marasztalta, Nagy Tamás grafikus művész mégis Tolna megyében telepedett le. Feleségével, Melindával Fadd-Domboriban valósították meg a nyugalmat, biztonságot adó otthonukat, ahol immár hármasban élnek kislányukkal. Tamás a Paks II. Zrt. munkatársa, ő alkotta meg, s formálja a projekt arculatát. (A Tolnai Népújság cikke.)
2021.10.28.
Az ember arra törekszik, hogy az életében harmóniát, békét találjon, és minél teljesebben meg tudja azt élni – fogalmaz Kovács Pál az Atomszféra Közös nevező rovatában. A Paks II. projektért felelős államtitkár a zenében is ugyanazt keresi, mint a fizikában: az ideális állapotot.
2021.10.18.
Általános iskolás sulibulikon, sportrendezvényeken bontogatta szárnyait rapelőadóként Poór József, Dodi. Ma már együttesével, az ORIGAMiES zenekarral sokkal merészebbet álmodnak: országos ismertségű koncert- és fesztiválhelyszínek, valamint rádiók előadóiként szeretnének szerepelni.
2021.10.13.